Cykelrute 21, Hadsund – Kongerslev – Aalborg, er en meget flot cykelrute, der over store strækninger er i egen tracé.

Torsdag den 23. marts cyklede min kone og jeg fra Hobro over Mariager til Hadsund, som beskrevet i et tidligere indlæg.

Fredag den 24. marts forsatte vi vores cykeltur fra Hadsund over Kongerslev til Aalborg (ca. 50 km). Det var en helt fantastisk strækning. Der er over lange strækninger cykelsti i egen tracé, idet cykelstien følger en nedlagt jernbanelinje. Det er absolut en anbefalelsesværdig tur. Vi kørte den på et tidspunkt, hvor der ikke var blade på træer og buske, så vi kunne rigtig nyde udsigten fra toppen af “jernbanedæmningen”. Undervejs gjorde vi holdt på udvalgte steder, og nød udsigten. Der er nogle steder opsat borde og bænke, så man en varmere dag kan sidde og nyde kaffen.

Cykelrute 21 går fra Hadsund til Aalborg, men indtil Bælum er den sammenfaldende med en del af den nationale “Østkystruten” cykelrute nr. 5.

Ruten var for det meste godt afmærket. Dog var afmærkningen i Aalborg by mangelfuld. Vi kunne i hvert fald ikke følge den, men måtte bruge vores egen intuition.

Vi har alt i alt haft en dejlig tur, hvor vi efter årstiden var meget heldige med vejret. Vores erfaring fra cykelturen har bl.a. betydet, at vi fremover vil forsøge at få de digitale hjælpemidler i brug. Der findes jo bl.a. BikeMap !

Også fra denne del af vores tur er der lidt video, som kan ses her.

Facebook-kommentarer